Pulk åkning!

Igår var en väldigt trevlig dag. Jag och några vänner åkte till backen och åkte pulka! haha jag som inte ens klarar av att ta en promenad, åkte ner flera gånger och gick upp för backen ett X antal gånger. Jag hade jätte trevligt, och vi grillade korv och drack kaffe. Också frös jag så mycket om tårna, mina fötter vad alldeles blöta bättre skor nästa gång. För att just nu är jag förkyld som fan ,och ont i halsen..usch. På väg att blir sjuk.

Jag har tagit ledig heeelllaaaa helgen! Det händer inte ofta. På fredag är det fest, kanske festar vi i sundsvall , får se hur det blir med det. Och sen på lördag ska jag och Anna Karin ut , vi kommer ha det grymt roligt..Längtar:)

Härligt med lov och jag njuter för fullt!

Höress:)

Mycket text.

Fan det är nå fel på blogg.se. Nu skrev jag igen jätte mycket och allt blev borta när jag skulle redigera inlägget, störande.

Nu har man håltimme i typ 30 minuter då brukar jag passa på att besöka några bloggar ibland. Vissa är jätte tråkiga typ som "Idag har jag ätit frukost, då åt jag, osv" Gillar inte såna.. Men den enda bloggen jag har fastnat för är Natacha Peyres blogg, den är intressant också får man se alla söta bilder på hon och Dahni. Här kan ni besöka den

Kanske idag åker man till Sundsvall, vi får se hur det blir med det ! Men det kommer bli intressant, och väldigt stelt i början!

Ursäkta att det är inga bilder i bloggen , men jag har inte fått tillbaka min kamera än så därför blir det istället mycket text , bilder kommer iaf :) Hoppas bara att företaget inte har raderat bilderna som fanns i kameran , för att det är från min födelsedag, minnen ju.

Men nu ska jag logga ut här ! Höres framöver.

Empty room

Jag är förbannad, upprörd, ledsen och sårad.  Jag har blivit stum , har inget mer att säga dig. Du har chockerat mig jag som trodde en gång i tiden att det vi hade var speciellt, gränsen är nådd och jag har inget tålamod längre. Tänk alla planer som vi har gjort, ingenting blir av. Det här är ett adjö, adjö för alltid. Nu är det dags för mig att gå vidare, och jag ser framemot det , det gör jag.

Påsklov?

Nu ska inte heller min mamma åka, haha att vi aldrig kan bestämma oss. Härligt och ha henne här i Sverige , slipper jag vara så ensam på påsklovet också. Shopping i sundsvall blir det, middag och bowling. Jag ser framemot det.

Om cirka 30 minuter har jag prov i företag och ekonomi. Men nu är det så här att jag har tappat bort mina böcker så jag har inte pluggat något alls. Jag känner på mig att det kommer inte alls gå nå bra.

Idag ska jag fika med Anna karin, vi hade det så roligt sist ju.

På torsdag har jag lov. Jag hade planerat hela lovet men ingenting av det jag har planerat blir av. Det blev inställt kan man säga.

Jag stannar

Jag stannar! Nu har jag bestämt mig för det, för att jag missar skolan så mycket och mitt jobb. Jag kommer säkert ångra det här beslutet men det känns så rätt just nu. Senegal finns ju alltid kvar. Snart ska jag träffa min mamma och hjälpa henne att packa. Hon kommer säkert få det underbart där:)

hjälp mig

Jag vet inte vad jag ska göra , jag velar fram och tillbaka hela tiden!

Det är så här att min mamma ska åka till Senegal redan på tisdag och hon har bjudit med mig dit. Jag vill jätte gärna åka, men då är vi borta en hel månad. Det betyder alltså jag kommer inte jobba på en månad och jag har mycket kvar att göra i skolan. Jag har hyra och el osv att betala , vet inte riktigt hur jag ska göra med allt det! Och ska jag verkligen låta skolan lida? Men kommer det fler såna här chanser? Jag gissar på att det inte gör det. Jag som har tjatat så jävla mycket om Senegal har chans att åka dit på tisdag, men på något sätt känner jag att det är inte rätt! Också känner jag att jag bara måste bort härifrån...

Vad ska jag göra?
Ska jag åka och hoppas på det bästa?
Eller ska jag stanna kvar och jobb och gå i skolan?

Det kommer märkas vad jag har bestämt mig för, men just nu lutar det åt att stanna kvar i Sverige men jag orkar bara inte , jag gör inte det ! Vi får helt enkelt se.

Hur som helst så ska jag iaf åka till Sundsvall med min mamma imorgon och hämta ut pengar till resan. Då ska hon betala biljetterna och då måste jag hinna bestämma mig..gasshhhh!

Irriterad!

Det snöar som fan , jag som hade ordnat håret , det är förstörd nu iaf..
Jag gjorde nyss engelsk gramatik prov och det var så jäkla svårt..! Gahh hatar engelska.Men snart kommer ju ännu ett svårare prov om 20 min typ..joo matlagning, vi ska typ förklara vad vissa ord betyder som t.ex bryna, fräsa, redning osv.. ! kommer gå skit ju !

Tur att jag slutar kl 14 idag iaf ,nice nice!

Höres


Oinbjudna gäster?

Hejsan!

Idag när jag kom hem märkte jag att någon har varit inne i min lägenhet. Skorna var  inte som jag la dom när jag gick imorse (ja jag är uppmärksam på saker och ting). Trodde först att det var min bror som skulle hämta något eller nått. Men sen så såg jag att min kran i köket var utbytt tll en bättre och samma sak med duschslangen! Vart först chockad , sen kom jag på att jag har fått information om det för några veckor sen glömde bort det totalt..hehe! Mycket bättre nu iaf!

Imorgon är det en fullspäckad schema förstår inte hur jag ska hinna med allt. Slutar kl 14 då på en gång ska jag fika med en bekant , sen ordna hårförlängning, äntligen kommer säkert blir snyggt. Efter det tvätta och sen ska det komma folk till mig , vi ska bara sitta hemma hos mig och snacka lite, bara tjejer dock..Kl 20 börjar studenfesten! Ska bli  roligt.! Idag såg jag min studentmössa som min mamma hämtade ut åt mig igår, den är grymt snygg , den passar och allt. Synd bara att det inte står 2008 på den !

Men nu är det träna till provet som gäller!

Have a nice evening everybody!

p.s Engelskan gick skit dåligt, det var så svåra ord som jag inte alls förstod eller har någonsin hört!..Inte bra det

Media!

Jag tittade på kanal 9 nyss det var en reportage om Senegal.  Det var en svensk reseledare som åkte igenom Afrika och stannade i Senegal i några dagar. Han berättade om Goreé där slavarna blev bortförda, så jävla hemskt och se stället, kan inte fatta att det har hänt i Senegal.. att kanske ens släkting har varit med om de.Faktiskt har jag aldrig hört mina släktingar prata om slaveriet. Vi i Sverige gör det ju nästan jämt, iaf dom människorna jag har stött på! Hemskt är det iaf.. Och så intevjuade han någon man som har flera fruar, japp i Senegal är det tillåtet. Han hade gift sig med sin frus bästa vän...Fan vad hemskt ändå.. Att din kompis också ligger med din man och älskar honom..usch:( Jag har flera morbröder och kusiner som har flera fruar , och fruar tycks ändå komma överens fast ibland blir det bråk om typ den ena frun har fått mer pengar än den andra typ! Hemskt att leva så men sant är det .. Kommer iaf aldrig acceptera något sånt, man behöver inte  göra det man kan säga ifrån även om man är muslim..! iaf när jag såg programmet ringde jag min mamma på en gång, vi gör alltid så om det är någonting om Senegal eller en person som är på tv som kommer ifrån Senegal ringer vi varandra på en gång:P Haha!

Idag när jag kom hem hade jag fått en avi från posten , snälla mami åkte och hämtade paketet. Och det var min studentmössa i den!woho! Nu känns det verkligen nära , på fredag är det 100 dagar kvar..Pirrigt....Min kamera är på lagring så jag kan tyvärr inte fota den , får göra det när dem har fixat kameran ;) Nu är det bara klänning och skor som är kvar då.. Jag vill ha den perfekta klänningen också vill jag vara säker på att ingen annan i min skola har samma klänning som jag:) Hihi..Jag vill inte handla från internet då är man ju aldrig säker på att den sitter som den ska..!

Imorgon har jag nationella i engelska B shit nervöst.. Kommer säkert få IG.. Jag kan komminucera och så på engelska, jag skulle säkert klara mig i utomlands, men jag skulle aldrig kunna hålla en diskussion.

Dags att gå bort från datorn och träna på matlagningsprovet som vi har på fredag!

Sibel

                           image45

Jag är helt fast på Sibels låt i melodifestivaln , den är ju skit bra. Hörde den första gången i igår.. Jobbar ju varje lördag så reprisen var ju igår! Den är så bra , men dock så tror jag inte hon vinner..Iaf så ska jag rösta på henne i finalen..! Också är hon ju underbar vacker, och klänningen hon hade på sig är jätte fin.

Just det...

....jag kan också tala om att jag har inte ätit pizza på flera veckor! Duktig man känner sig.

Men nu ska jag dra , min håltimme är slut !

Good bye!

Håltimme

Just nu har jag håltimme i typ två timmar. Jag och Micka sitter i datasalen bara. Tråkigt när man har håltimme. Önska det fanns en säng på skolan det hade varit nice :) På fredag är det studentfest igen! Vet faktiskt inte om jag ska gå , känns inte som att det blir nå roligt. Fick information igår om att min studentmössa ska komma om en vecka, jag ångrar den så mycket, färgerna alltig också glömde jag skriva in 2008 på den! Vet inte vad jag tänkte med just då. Men skitsamma det är ju bara en dag man ska ha på sig den så. Om två månader slutar jag skolan..Jag har absolut inga planer på vad jag vill göra sen, jag vet inte vad jag vill "bli". Känns surt att man har inga drömmar eller förhoppningar. Hoppas bara att det ordnar sig . Men jag vet att jag ska plugga vidare, jag vet bara inte till vad. Det återstår och se.

Ison & Fille ?

Igår var det galet roligt! Jag och susan satt hemma hos henne och bestämde helt plötsligt att vi ska ut liksom. Olearys fick det bli.. Fast det var 21 där.. Vakterna tittade på mitt leg och tittade på mig med fundersam min eftersom jag är inte 21 då.. Då fick jag slå på charmen och log lite så dära tyck synd om mig så sa jag: Men jag har åkt jätte långt för att se Ison & File (de uppträde där igår) jag visste inte det var 21 annars hade jag inte åkt hit.. Han tittade på mig och sa ja..,Hahaha jag vet inte ens vilka Ison&Fille är :P Värsta stor lögnen:P..haha !

Först var musiken jätte dåligt och vi satt mest och deppad typ.. Sen när Ison& Fille intog scen var det röj som fan. Vi dansade sjöng med inte för att jag kan texterna men jag låtsades sjönga med. Vi stog typ en halvmeter ifrån dom..Längst fram stod vi. Och jag vart puttad ett par hundra gången, sen skar jag benet mot scen, ett stort köttigt, blodigt sår! och tro mig det gjorde ont, alkholen hjäpte inte , vi drack inte så mycket heller så!  Fille sjöng till oss, och Ison tog min hand och dansade med mig typ ! haha ! När konserten var slut så ville jag fråga vart Ison kom ifårn..så då gick vi till deras loge, (typ ett VIP rum) han kom och svarade på våra frågor, kramade oss! haha och jag erkännde för han att jag har aldrig hört dom förut, han vart chockad typ? haha ..Alltså det verkade som att jag var deras största fan haha! Sen skadade inte att Ison är skit snygg! efter det så ville jag inte stanna längre, det blev nog för mig..så då bestämde jag och susan att vi skulle åka hem istället !

Jag hade det så jävla roligt och dem var faktiskt bra, synd att musiken sög..

Tack för en trevlig kväll susan!

                

Susan och jag längst fram   Bara me :P           haha den där bjuder jag på:p

Också finns det mer bilder titta på oleyars.se :)
 
Tyrck på bilderna för större format!

Fabulous!

image37


De här skorna vill jag ha! Dom finns att köpa på asos.com, jag gillar både färgerna. Men två st nackdelar finns det: Klacken är 14 cm, det är alldeles för långt för mig, jag klarar inte ens av 10 Andra nackdelen är att dom kostar 5206:-  Så mycket pengar skulle jag aldrig lägga ut på ett par skor.

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon ska jag nämligen upp tidigt för att fika och shopping på stan med en vännina!

Natti natti


Au revoir!

Nu har jag suttit här och försökt ändra designen på bloggen. Det gick bra tills jag tryckte på spara, och ingenting hade förändras, så nu gav jag upp.

Ska göra mig i ordning tror jag, ska åka till stan nu för att titta på lite kläder och möta upp Mauricio, just det en sak så ni inte blir förvirrad Mauricio och Mao är samma person. Hans riktiga namn är Mauricio, men han kallas för Mao. Hehe kom på mig själv när jag bytte namn hela tiden. But now you know:)

Nä nu ska jag bort från datorn, måste se när bussen går. Hatar att åka buss, i sollefteå är det så enkelt för där kan man bara gå till stan. Men här är det en bit bort, jag och Mao gick till stan en gång och det var så jäkla kallt. Det blev så jobbigt för att det är så otroligt långt.. Tur att vi tittar på lägenheter , vi ska ju flytta snart , närmare stan och större..

Have a nice day!

Vänskap

Sitter just nu vid Maos gammla dator och tittar igenom lite bilder. T.ex bilderna på när vi tjejer var i sthlm i nån dag bara. Även om det inte blev den bästa resan någonsin , hade jag ändå roligt.
Tänk vad mycket som har förändras. Vi alla är inte lika bra vänner längre, massa falskheter, och lögner. När man är vuxen är det jätte svårt att hitta vänner , och när man tror att man har hittat några fina människor. Har man helt enkelt fel, folk ändrar persosnlighet, massa skitsnack. Vad är det med oss tjejer? Varför känner vi att vi måste snacka skit om varandra?. Förstår mig inte på det, blir så less bara. Går det ens att förlåta skitsnacka?

Om ni har några fina vänner , håll i dom hårt. Snacka inte skit , föratt det är så onödigt, och du kommer ångra det.

Onödig info.

ALLMÄNT

1. Vad heter du? Thiaba
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Haha jag vet inte :)
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Jag vet inte
4. Vilken årgång är du? Jag är född på åttiotalet
5. Vart bor du? Sollefteå
6. Bott utomlands? Yes i många år
7. Flyttat antal gånger? Det går inte att räkna på två hänger, a lot!
8. Vart skulle du vilja bo? Senegal, när jag är rik :)
9. Yrke? Har bara nå extra jobb på impuls, annars går jag i skolan


UTSEENDE

1. Hur lång är du? 159
2. Hårfärg och frisyr? Brunt..just nu är det rakt kort , snelugg. Annars brukar jag ha flätor, och hårförlängningar
3. Ögonfärg? Bruna?
4. Mest nöjd med? Haha näe vill jag inte säga:)
5. Minst nöjd med? Min mage
6. Skostorlek? 37/38


FAVORITER

1. Mat & dryck? Grillat kött, läsk
2. Djur? Nej tack , gillar inte djur
3. Färg? Vitt, gult, rött
4. Parfym? Många men min favorit är Fantasy by Britney Spears


KLÄDER

1. Vad använder du just nu för jacka? Min röda vinterjacka, och min kappa ibland
2. Vad använder du just nu för skor? Adidas sneakers
3. Favoritfärg på kläder? Använder mest grått, svart och vitt
4. Favoritaffärer? H&M, MQ, Cubus, Ellos
5. Vad har du för byxstorlek? 32, XS eller S
6. Vad har du för tröjstorlek? 32, XS eller S


BLANDAT

1. Var har du i din jackficka just nu? Massa kvitton..
2. Vad är du beroende av? Snus
3. Vilket land kommer du i från? Senegal
4. Vad tror du på? Jag tror på ödet
5. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Muslim
6. Vad köpte du senast? Snus, mat,
7. Vad bor du i? I en lägenhet ,ensam


PRYLAR

Plånbok: En beige
Tandborste: Lila och vit
Smycken: Har jätte mycket smycken, men mest silver
Solglasögon: Bruna från H&M

Har inte så mycket för mig, så jag snodde den här listan från Amanda

Aldrig mer diska!

Idag har jag stått och diskat i 2 timmar ! Har så jäkla ont i ryggen ,mina naglar och händer är helt förstörda. Diskmedel förstör händer och naglar.. Måste till stan imorgon och köpa diskahandskar , det kan inte fortsätta så här.,,Nu vill jag inte diska på flera månader..!

Idag skulle jag egentligen till nordichallen för jobbmässan, men jag visste inte hur jag skulle ta mig dit så jag sket i det. Och det var inte det smartaste eftersom jag har ingen sommarjobb. Lovet har varit väldigt segt, är i sundsvall föresten har varit här sen söndags, och jag har inte shoppat än , mirakel. Men på fredag ska jag till stan med en kompis, och då blir det både fika och shopping. Sen på kvällen är det utgång, nice , nice :)

RSS 2.0