Bytt blogg thiaba.bloggagratis.se

Nu har jag bytt blogg!

thiaba.bloggagratis.se

känns lite bättre där kanske återvänder hit vem vet! Följ gärna med :)

Min outfit på sthlms fashion week.

















Den där underbara kläningen från Miss Ewing hade jag tänkt bära på fashion week ,

Snygga Friis & Co skor som syns eftersom klänningen är svart ska man ha färg på skorna och finns i butiken , samma sak med plånboken/kuvertväska , kommer bli snyggt tillsammans:)

Miss Ewing har verkligen snygga kläder, allt från bas kläder till festklänningar.
Försöker få in det i butiken , vågar inte säga något eftersom det är inte helt säkert. Håller tummarna!


I´m happy!




Just nu spöregnar det ute , så därför kan jag sitta och blogga, lite folk på stan.
Jag har nog världens roligaste jobb, på fredag och lördag är jag inbjuden till sthlms fashion week, över 500 märken kommer visas! Åh vad roligt och så ska jag besöka Friis & co och beställa in höst kollektionen . Alltid bra att gå dit och titta och känna på grejerna än att beställa från katalog det kan bli lite fel då. Nu vet ju jag vad mina kunder vill ha så.
Ska passa på att shoppa också lite semester måste man ha , har inte varit ledig på evigheter.

Tycker att alla som har en idé ska satsa på det. Från början var det inte många som trodde på mig på p.g.a mitt låga ålder, men nu har jag visat dom fel. Så var aldrig rädd att prova på någonting, har du en dröm så go for it.! Om det nu inte skulle gå bra , vad är det värsta som kan hända? Då har du iaf lärt dig någonting. Man måste ha den inställningen.

Herregud..

Det är väldigt underhålllande för mig och många andra att läsa Katrins blogg. Hon verkar väldig ärlig och ger oss vanliga människor inblick i kändisarnas värld. Men ibland går det bara för långt. Nu har hon skrivit ett väldigt långt inlägg om vad som hände mellan Marie och Bingo , så kär som man är så tror hon på vad hennes pojkvän säger och är på hans sida. Dem enda som vet sanningen bakom deras historia är Bingo och Marie. Bingo har fotograferat för många tidningar och äger en va dom största herrtidningarna Moore! och för några år sedan ville nästan varenda tjej i Sverige som saknade självförtroende och ville bli omtyckt vika ut sig, som chef är det klart att man utnyttjar sin position. Det tror jag Bingo har gjort i det här fallet. Reprisen av paradise hotell går just nu på tv , Marie verkar vara väldig märklig som ligger med sin kompis pojkvän(?) och sen låtsas svimma för att få lite uppmärksamhet. Så Katrin ta reda på fakta innan du uttalar dig , för när den riktiga sanningen kommer fram då är det du som får skämmas! Alla vet hur det är att vara kär och när sin pojkvän/flickvän säger något då väljer man att tro på det. Men för det behöver inte HELA sverige läsa det! Länk till inlägget: http://www.finest.se/userBlog/?uid=28711 Det här inlägget har tagit mig en timme att skriva , just när jag skulle publicera försvann texten , kanske dags att byta blogg?

Nu är jag tillbaka!

Ojojoj nu var det väldigt längesedan jag skrev någonting i den här bloggen. I oktober är det ett år sen! så mycket har hänt , men bara roliga saker förstås. Hade tänkt och ta upp bloggandet igen , det var jätteroligt minns jag. Och idag när jag gick in på bloggen och tittade på alla inlägg , är det bra för minnet att skriva blogg! Så det ska återupptas. Men nu sitter jag hos syrran och vi ska snart äta så jag har inte ritkigt tid att skriva. Får helt enkelt återkomma, med bilder och allt! Synd bara att man har tappat en del läsare men får se till att dem kommer tillbaka. Dags och göra lite PR för bloggen då:) Återkommer senare ikväll eller imorgon på jobbet då det är lite lugnt!

RSS 2.0