Nyår?

Ursäkta att jag är så dålig på att uppdatera men har varit så upptagen med jul helgen och jobbet:)

Julafton var riktigt mysigt alltså.. Först åt Jag middag hos min pojkväns morsa, det var jätte gott och öppnade julklappar. Fick jätte bra julklappar, det bästa var pengarna , hihi:) Sen gick vi till min morsa då, var så mätt att jag inte orkade käka där, men på juldan åt jag hos morsan istället. På kvällen var det bara att jobba då, det var inte så jobbigt eftersom det var inge folk som kom dit, så som tur var fick vi stänga kl o.oo hihi:) Alla var på bowlingen, och dom som var där hade jätte skoj hörde jag , synd att man ska jobba hela tiden:/
På annandag vart det jobb igen, det var jätte mycket folk som kom. Jag vaknade upp illamående, hade ont i magen  , trodde jag skulle orka jobba men det gjorde jag inte. Så jag fick lov att gå hem vid 1 tiden...skönt o komma hem, man kan ju inte jobba när man mår så dåligt..

Idag var det Sundsvall. Inte så big shopping som jag önskade. Handlade iaf nyårsklänning den är skit snygg! Får ta kort på nyår, och visa. Älskar min nya klänning. Vi åkte tidigt från sundsvall var hemma vid 18 tiden tror jag. Syrran kom förbi en sväng för att se klänningen, hon minst tjatade i 1 timme att jag skulle sälja/ge bort den till hon:P Hehe nej nej den ska jag ha! Har planerat vart jag ska äta middag på nyår men inte fest, känns lite surt , men det visar ju sig samma dag eller i helgen , men har bestämt att jag INTE ska dricka. Varje nyår har jag varit så packad att jag inte ens minns nått och har haft tråkigt. Dags att ändra på rutinerna kanske, får se om det blir roligt med en nykter nyår..

Och nu sitter jag här och tittar på 2/12 män den serien är så jäkla rolig alltså:) Ska fixa mina glasögon imorgon, dom har pajat , antligen skaffar jag nya eller fixar det , får se vad plånboken tillåter:P hihi.. Imorgon jobb igen ,pallar inte alltså har blivit så less:P,,men nu ska jag göra Mauricio sällskap i soffan:)

Höres framöver:)

Föresten Marie Picasso var på Ikea i Sundsvall igår (den 27 alltså). Det var så lång kö att bara få ett autograf liksom, hon sjöng inte ens.. Och nej jag köade inte ! hehe...gillar inte hon så mycket för att avbryta min shopping runda för en autograf:P.. Hon var jätte fin föresten, verkade trevlig också:)

FEST!

Mina klädder från H&M har kommit, förutom bruna koftan ,men den kommer typ efter jul:)
Hade det trevligt igår, julavslutning, och sen en hel dag på stan med syrran:) Efter det vart det en mysig kväll med Andrea:D 

Jag som är aldrig ledig eller ens festar något mer. Ska festa två dagar i rad! Idag är det personalfest då, det blir nog roligt , om jag har min Amanda där så :) hihi och sen på fredag är det R&B disco på impuls,
Eftersom jag gillar att dansa till R&B så fick jag ledigt av chefen så att jag kan ha roligt nån gång:) Snällt av han:D
Så nu ska jag se till att ha riktigt roligt, för att efter den här helgen , ska jag jobba flera helger i rad :/

Men nu ska jag göra i ordning mig ska gå på stan med syster snart:)

Kram Kram

Nu är allting tillbaka..

image17

Ännu ett VG på betygslistan:D Ursäkta att jag blogga så mycket om min skolgång men det är för att jag är så jäkla glad hur jag har styrt upp allting.  Som dom flesta vet så var jag i Senegal för ett år sedan, och när jag kom hem rasade hela mitt liv. Jag var olycklig och ville inte ta tag i skolan eller nått. Förstod inte varför jag skulle vara i Sverige , menar nu inte att det är något fel med Sverige bara att jag trivs så bra i Senegal. Hela min familj är där, och jag känner mig så hemma. Därför var jag jätte deppig ända tills sommaren, då jag fick ett ganska bra sommarjobb, samma veva började jag spara pengar för att åka till Senegal. Därför är jag så otrolig glad att jag har kämpat upp mig och börjat få bra betyg. Jag vill ju ta studenten med så bra betyg som möjligt. För att sedan i höst 2008 ska jag då plugga vidare..Det blir Östersund för mig...Jag längtar inte, men jag vill ha ett bra jobb i framtiden, så jag kan göra allt jag vill i livet. Tror man på sig själv kan man lyckas.


Igår var jag en duktig flicka:P Jag vaknade klockan 11 (alldeles för tidigt för mig) och började städa på en gång. Hade en hel hög med tvätt som jag lyckades tvätta på bara fem timmar. Dammsugade, torkade hela lägenhet och diskade, ja allt man gör när man städar.  Sen efter det satt jag och pluggade. Kände mig extrem duktig efteråt. Det var något mindre trevligt som hände efteråt då. Förstår inte varför det aldrig tar slut. Lögn efter lögn. Hur mycket ska man orka egentligen?


Längtar tils på fredag, lönen kommer då, och julklappar ska jag handla. Vet inte riktigt vad jag ska köpa, ingen har direkt önskat sig nått.  Men jag tror att jag kommer få världens bästa julklapp av min mamma, nämligen en biljett till SENEGAL! Det skulle jag verkligen behöva just nu..Och jag kommer inte komma tillbaka deppig absolut inte..Ska hålla tummarna att hon köper mig en biljett! Tänk er att fira nyår utomlands det kan inte bli bättre. Att bara kunna gå ut, utan vinterjackan är ju så jäkla härligt..:) Och visst är Akon snygg! Hoppas att han är i Senegal när jag är där, så man kan gå på hans konsert:)


Me love Sundsvall..

Hello!

Älskar Sundsvall ja, handlade så mycket igår , saker som inte finns i den här lilla staden liksom. På vägen hem var det verkligen mycket att bära, tur att jag fick skjuts från busstation:P Vaknade upp klockan 6 i morse för att skicka ett par nycklar , fan vad less jag var alltså, var så jäkla trött, men så kan det gå om man inte tänker..Sov hos en kompis igår och jag glömde ta med mig mina linser,så idag fick jag gå runt med glasögon hela dan på skolan . Är verkligen inte van med glasögon så det kändes jätte skumt::P Det blir linser imorgon:)

Våran svenska lärare kan vara otrolig snäll alltså. Idag så var vi bara 5 st i klassen på lektionen och då sa han att vi fick sluta, jobba hemma istället , han är snäll han! Företag och ekonomi provet gick sådär, hoppades på lite bättre men så kan det gå om man stressar sig :/

Gick iaf till syrran efter skolan , åkte och hämtade ut mina paketer älskar min nya parfym, Heiress av Paris Hilton den luktar underbart, och min nya vinter jacka, jättte fin röd är den också. Tydligen slutsåld på halens annars hade jag visat bild, skönt med en varmare vinterjacka:)

Efter det gick vi hem till mig, lagade lite mat ja, coscos med kyckling och sås, jätte gott:)

Har beställt jätte fina kläder på H&M idag , måste köpa nå fin till mig också , inte bara till lägenheten:)



Inte så mycket shopping,men de får duga tills lönen kommer:)

Nu ska jag gå och sova, så jag är pigg tills imorgon!

God natt!

Tur...

Är med i en tävling här på blogg.se där man kan vinna en mobil:)
Annledningen att jag vill ha den är att, jag "råkade" kasta min kill kompis mobil i golvet, så den gick i två delar ! opps jag vet men jag var arg som satan , men iaf tänkte köpa till han en ny i jul, men istället kan man ju vara med och vinna en :)
Länk: http://kenzaas.blogg.se/1196859776_tvling.html#comment

Ha de bra !


i´m dreaming!

Åh hinner aldrig blogga , särskillt den här veckan.  Jag håller nämligen på att fixa håret , gör nya flätor:)  Det gör så jäkla ont, alvedon hjälper inte, men vill man vara fin får man lida pin:D

Idag har jag ett stort prov i företag och ekonomi., hoppas verkligen jag klarar det, jag satsar bara på G men jag skulle absolut inte tacka nej till ett VG :) Det är någoting jag längtar till så mycket som jag inte kan berätta än , men det måste bara hända, det skulle göra mig så jäkla lycklig! Annledningen att jag inte kan berätta det är att varenda sak jag berättar till folk som jag vill ska hända, brukar aldrig hända;/ konstig jag vet, men jag har fått bevis på det många gånger , så därför denna gång håller jag käften! Åhh i´m dreaming!

Jag gillar inte jul nå mycket, kommer inte ens julpynta hemma,det enda jag gillar med julen är maten:)
Har ni börjat köpt julklappar?
jag vet inte vad jag ska köpa för julklappar, iaf så önskar jag mig bara hemsaker och presentkort:p hihi
Snart fyller jag år om två dagar är det en månad kvar, ska inte ens fira det, 19 är ingenting spec:P
Kanske bjuder på min favorit tårta..

I helgen ska jag jobba och jobba, tråkigt....
Men på söndag ska jag åka till sundsvall, jag ska handla lite hemgrejer, och kanske leta efter någon nyrås klänning. Har bestämt mig för att inte köpa dom där två klänningarna jag visade i bloggen. Vågar inte riktigt beställa genom internet för att jag vill prova och se om det passar:)
Lång dag idag slutar kl 16, och direkt efter ska jag gå till syrran så hon kan fortsätta med flätorna:)
Efter det ska jag nog hälsa på Amanda, hon ska bjuda på mototskaka, mmm gott:D

Har svenska nu , måste plugga lite:)

Ha de bra !

RSS 2.0