Framtidens mattegeni..

Nu är det skryt dags. Idag på mattelektionen räknade jag sex sidor matte på 20 minuter , och jag hade alla rätt. Sen efteråt sa jag till läraren att jag ska göra provet, jag tror nog aldrig att jag har gjort han så chockad någonsin, och ni ska bara veta vad som brukar komma ur min käft. Anyway jag gjorde provet på 1 minut och klarade det galant..! Jo idag är det stolthetens dag och ibland är det tillåtet att skryta..Men nej sen kommer ju bakslaget i allt gott..

När jag var solt och berömde mig själv högt så hörde jag matte läraren säga:
-" Men ekvationer är ju lätt, det var inte sån svår prov.."

Bara för att du har varit matte lärare i många år är det säkert lätt för dig, men inte för mig som måste kämpa för att lyckas uppnå ett hyfsat betyg.

Näe jag sa aldrig det till han, jag blev stel och chockad, och när jag blir det, blir jag tyvärr stum.

Vi får hoppas på att han hittar till min blogg en vacker dag.

Britney brände 143 miljoner på 18 månader..

image32



Jag hade förstått om hon köpte hus , bil eller andra dyra saker..Men tydligen har föredetta pop prinsessan bränt 143 miljoner på allt från shopping, till kaffe latte.. Alltså kan man göra av med så mycket pengar på 18 månader? Du skulle nog ha gett pengarna till världens barn eller nått! Just de ja hur fan kan jag sitta och säga vad hon ska lägga sina pengar på? Jag tänker på vad jag hade gjort.. Och nu vill pappan stämma hennes manager, dom tror att han har snott pengarna. Det tror inte jag iaf, denna lilla divan har nog spenderat dom själv.


Hmm tänk om man hade en miljon. Äh jag hade inte varit nöjd ändå ,man vill ju ha mer och mer. Och sen skulle jag inte spendera ett öre, för då har man ju inte en miljon. Right?

.

Jag kanske ska lägga ner skiten!

Okej jag erkänner jag har nog Sveriges sämsta blogg. Titta bara på designen, jag fattar mig inte på koder och sånt skit. Hur lyckas ni alla bloggare att få till en fin design? Men jag tycker bloggen är intressant, det handlar ju om mitt liv. Och jag kan inte tycka mitt liv är ointressant, då borde man skaffa sig ett liv Right? Jag borde döpa om blogget till osammanhängande.Kanske blir det ett inlägg per vecka (om ens de) och då skriver jag bara om vad  jag har gjort just den dan, vad hände med alla andra dagar i veckan då? Kanske borde jag lägga ner skiten? Blogg var nog ingenting för mig, men jag skriver för min egen skull. Jag strävar inte att blir Sveriges mest lästa privata blogg. Jag är nöjd med ca 20 besökare i veckan, som jag får. Näe fan  jag ger bloggen en chans till. Då ska det bli skärpning med uppdateringen och lite mer bilder..Det är ju de som gör en blogg rolig och intressant.




Tänk inte ens på att klaga på felstavningen, som vissa har jag inte läst svenska i 12 år! Nej bara i 9 år, haha jag skyller på det!


Oh happy day

Näe jag var på pizzerian med bror min åt jag inte pizza, istället åt jag en kycklingsallad. Duktig jag känner mig men sallad är verkligen inte mättande , fast åt ju bröd till också:)



I lördags fyllde söta Amanda 20 år.. Först skulle jag ut och äta middag med henne, men ställde in i sista minuten för att jag kände verkligen inte för det, och sen skulle jag fixa håret också. När hon kom hem från middan , gick jag till hon , där hennes pojkvän också var. Vi satt där och dem spelade Guitaro skit haha jag brukar kalla de där spelet för de, det är så tråkigt förstår inte hur man kan tycka det är roligt:P  Kl 0.00 gick vi till krogen , det är fan en fördel att jobba på en krog som alla går till. Vi hade reserverat platser så vi slapp stå i kö och vänta,,Det var fullsatt..När vi kom in då fick jag och amanda och några vänner champagne serverad. Vi sjöng och grattade Amanda:) Hihi hon vart så glad!.. Jag hade jätte roligt ! Dansade tills jag fick ont i fötterna:D

När krogen vart stängd gick alla andra på efterfest.. Men jag gick hem med min gulliga pojkvän som hade kommit hem från Thailand:) På söndan åkte  jag med han hem till Sundsvall. Han hade köpt jätte fina grejer till mig, Massa plånböcker, kläder, väskor, och en Ralph Lauren parfym 100 ml, jag tror inte ens det säljs i Sverige, han köpte det för typ 400 kr, mycket billigare utomlands och det var ingen fake parfym:) Blev jätteglad och överraskad över allt han hade köpt, en pojkvän med bra smak är definitivt en fördel:)

Efter den här helgen så fattar jag inte hur folk kan gå ut varje helg? Det är ju roligt att gå ut enstaka gång, men inte varje helg.. Och en sak jag inte kommer göra längre är att jobba varenda jävla helg! Måste passa på att gå ut.. Folk blev chockad i lördags att jag inte jobbade:p Haha ..fan de börjar bli "lite" pinsamt!



Är fortfarande kvar i Sundsvall ska åka hem på onsdag eftersom imorgon är vi lediga:)


Take care

Glad alla hjärtans dag..

                         image31


Glad alla hjärtans dag folket!

Vill/Kan inte ens partner fira alla hjärtans dag med en. Finns det andra som visar den kärlek för en. Idag har jag fått jätte gulliga mms och sms från vänner. Andrea gjorde ett jättefint kort till mig som man kunde öppna och allt, väldigt personligt det värmde faktiskt. Och min bror förvånade mig mest han är 11 år gammal, först gjorde han ett kort till mig, sen när han var här för att låna ett spel av mig medens jag var på skolan, städade han hela min lägenhet för att han tyckte jag hade det så smutsigt! haha ! Han är för gullig, han damsugade , vek mina kläder,diskade osv! haha jag blev så rörd och glad. Imorgon ska vi gå och äta pizza, som tack för att han gjorde det till en helt fantastisk alla hjärtans dag, med tanke på hur mitt kärleksliv inte rullar på så bra just nu!
Jag har nog världens bästa bror:)


Lite tankar..

Just det måste berätta en liten fråga jag fick för några dagar sedan. När jag hade lagt ut bilderna jag har på bloggen , på min syster, pojkvänne osv. Så frågade en kille på msn om jag bara umgås invandrare? haha ! jag började asgarva, ärligt talat har jag en enda vän som är svensk..Men jag kan tala om att jag har inte emot nå folk alls, spelar ingen roll vart dem kommer ifrån.. Och så konstigt är det ju inte om min syrra är invandrare? och min pojkvän råkar vara det , blev inte ihop med han för att han kommer från något annat land.

Jag tycker det är konstigt att man ställer såna frågor.. Kanske menade han att bara för att jag bor i Sverige måste jag ha vänner som också kommer ifrån Sverige? Eller jag vet inte riktigt vad han menade.. men jag blev lite stött av frågan. Det finns säkert många invandrare i Sverige som inte umgås med svenskar..då frågar säkert svenskarna varandra. Va fan gör dom i Sverige då? Jag tänker inte sitta och försvara dom , men jag menar att det är lättare att umgås med dom från sitt eget land för man talar samma språk, kanske har samma bakgrund. Det blir på något sätt lättare att förstå varandra. Jag har aldrig varit med om något sådant eftersom jag kom till Sverige när jag var liten. När jag åker till Senegal och umgås med mina vänner , klickar vi inte riktigt, vi tänker inte på samma sätt. Dem tävlar med mig och försöker verka bättre, eftersom dom tror att jag är bättren än dom.. Men så är nartuligtvis inte fallet! Jag kan ärligt säga att jag avgudar dom , absolut har Sverige öppnat många dörrar för mig som jag inte skulle ha möjlighet till om jag bodde i Senegal! Men för de så skulle jag inte tacka nej till att leva i Senegal. . I Sverige kommer jag alltid vara en främmande i någon annas land, det är därför det är så härligt när jag åker till Senegal, man är på något sätt inte "annorlunda".


Nu råkade jag försvinna bort i ämnet , haha! men iaf det är så jag ser det hela:)

Go go blondie

Mitt nya hälsosammare liv har börjat.. ! Egentligen brukar jag äta pizza varje söndag (vet ej varför) men den här söndan tog jag en kyckligsallad istället, kände mig lite nyttigare...sen efter ett tag vart jag hungrig igen , ni vet sallad blir man ju så hungrig på en gång..så då tog jag en äpple... nu jävlar ska jag få platt mage till sommarn.. men jag har inte börjat träna än! haha ..Det är jag för lat för, men ska snart sätta igång då jävlar ska de byggas muskler och magrutor!  Hur de ska sluta vet jag inte.. För att det skulle inte förvåna mig om jag sitter på pizzerian på söndag och äter en pizza..

Idag hade jag skola då, fick sällskap till skolan av Amanda hon började samtidigt som mig. Att jag aldrig lyckas komma i tid när jag ska möta upp någon eller till jobbet,..kommer alltid 5 min för sent.. måste skärpa mig med tiderna..för att Amanda såg inte glad ut imorse, när jag lyckades komma för sent så vi hade bara en kvart på oss till dit..men tur så hann vi:) Fick sluta tidigare eftersom jag sa att jag ska jobba hemma.. Just nu sitter jag och gör en novell analys det går för fan inge bra alls..! också har jag inge ork...

I helgen ska det firas stort.. Blondie fyller 20 och det ska ju narturligtvis firas.. Jag har inte köpt nått än , vet inte riktigt vad jag ska köpa, och hon har inte sagt vad hon vill ha.. Är ledig både fredag och lördag..Tror att vi ska festa både dagarna, vet inte riktigt hur vi ska göra. Men på lördag ska det drickas, haha det lät jätte mycket men om sanningen ska fram så klarar jag av bara 3 cider max 5 cider om jag har ätit innan! haha ! och efterfest orkar jag aldrig med, blir ju så jävla trött av att dricka ! Blite nog ingen förfest för mig, ska istället dricka på krogen:) 

Men nu ska jag fortsätta med novell analysen!;)

Ha de bra !

Sweet home

Tyvärr vann jag inte skorna , men jag har iaf frågat vart man kan köpa dem får se om hon svarar...

Min mamma kom ju hem i lördags, var hos henne i söndags.  Fyfan vad hon hade laddat med DVDer filmer och ja allt möjligt , man kan tänka och titta på när man saknar sitt hemland... Och som jag trodde så fick jag hårförlängning . Ska se till att fixa håret , är så less på flätorna nu...snart är det bara syrran som ska komma hem då, längtar , saknar henne verkligen just nu:)


RSS 2.0