Tävlingsdax!


Är med i en tävling om de här snygga skorna! Den som har tävlingen heter Maria jag är en trogen läsare av hennes intressant blogg:) mariavuitton.blogg.se ! Besök den du också:) Jag som brukar ha otur hoppas verkligen att jag vinner denna gång! hihi..




image28


Jag är stum

Idag vaknade jag kl 7 när jag börjar skolan kl 9.40 men kunde inte riktigt sova, för att igår gick jag och la mig kl 20.30. Jag vet en aning för tidigt kanske, men jag var jätte trött. Härligt var det faktiskt att äta frukost och titta på vakna med the voice.. Hur ofta händer det? Typ aldrig.

Min kära "vän" har svikit mig på ett sett man absolut inte ska göra..ljuger ihop något så otroligt skrämmande och pinsamt, till MIN arbetsgivare! Han och jag umgås knappast på fritiden eller ens pratar känslor, han borde inte veta vad som händer i mitt privatliv, eller det har inte ens HÄNT! Och detta är inte första gången hon går och berättar privata grejer om mig, därför nu hon får inte veta ett skit, finns faktiskt andra man kan prata med.
Hur kommer man upp något sånt otroligt att berätta? Vill någon förklara detta för mig? Jag svarar inte när hon ringer eller på sms, jag är för upprörd.

Min älskade pojkvän är i Thailand utan mig, lite ledsen är jag. Men han åkte med sin bror, dom hade bestämt det ett tag , hade nog blivit konstigt om jag följde med:S Fick nyss reda på att hans plånbok vart stulen , jag varnade han för det, och jag vill inte ens tänka på hur mycket han hade i plånboken för att jag tror jag har en aning, typ hela min lön:S  Nu har jag lite dåligt samvete, för att igår skickade jag blider och lista på vad jag ville ha från Thailand! Men hur ska jag veta?  Konstigt att det är sex timmar tidsskillnad,när jag klev upp idag kl 7 var han på stranden och badade! Jag är jätte avundsjuk, men ingen fara, jag och Amanda planerar en resa utomlands, vi hade tänkt oss Bulgarien, Turkiet , något jätte varmt land. Om 10 dagar får jag träffa min mamma, och min älskling, jag längtar!


Inte min månad

Det gick inte så bra att lägga upp bilderna , föratt efter att jag hade hämtat kameran på impuls dan efter. Gick den inte att starta, kameran var helt plötsligt sönder:/ Hm.. Det var ju lite synd faktiskt. Men jag ska skicka in den, har ju garanti på den.

Är på skolan nu , har samhäll..Är jätte sjuk men ändå är jag på skolan, är så efter. Jag är förkyld, har hosta, och halsbränna! Ja det är inte lätt att vara mig just nu..men måste dra , ska plugga vidare!

HÖR OCH HÄPNA!


                                               image26

Rihanna kommer till Sverige den 12 mars i Hovet! Jag måste bara åka, det är ett måste. Tänk att höra och se hon i verkligheten? Det kan inte bli bättre än så! Den 14 januari släpps biljetterna och jag måste få tag i en!

Jag tog några bilder på middan och kalaset, hihi..! Berättar mer sen , ska också lägga upp bilderna då:)


Födelsedagsbarnet!

                       image25


Om tio minuter blir man ett år äldre..känns kul men inget märkligt  ålder direkt det är ju bara 19.  Tjugo ska bli ett kul ålder att fylla, systemet och så kommer man in på dom flesta krogarna. I min umgängeskrets är jag yngst. Förstår inte det riktigt, men alla mina kompisar och pojkvänner har varit äldren mig. Betyder det då att jag är mognare än de i min ålder? Kanske det men jag föredrar äldre människor..

Imorgon ska det firars. Jag och mina tre vänninor ska äta middag på min favoritresturang, sen drar vi vidare hos en av tjejerna där det ska öppnas presenter och drickas. Jag ska försöka att inte glömma kameran.Om det är någon som vill ge mig en dyr present önskar jag mig en mobiltelefon! Eftersom min har gått sönder, och jag har blivit less på den rosa färgen..:)

Kan inte fatta att det var ett år sedan , jag satt i taxin på väg till flygplatsen i Senegal och grät tills jag inte hade några tårar kvar. Ett år går fan jävligt fort ändå..

Brorsan min

Den här jättesöta grabben är jag barnvakt åt ! sötare bror kan man ju inte ha :)

image24

kom på nu att alla bilder har samma bakgrunder, hehe det är ju för att lgh är ju inte så stor :) Man är på samma plats hela tiden..men men de duger för mig:)

Memories...

Hittade två bilder som vi tog på nyår...


image22

Tyckte inte mitt face vart nå bra där...:P..den var enkel precis som jag sa :)

image23

Man måste ju fråga om man får lägga ut bilden, men det tänkte jag aldrig på, så jag fick sudda ut Maos bror, för att jag vet att Mao har inget emot att jag lägger ut bilden och inte syrran heller:)

Det var dom två bilderna som vi tog på hela nyår! haha :) men nu ska jag laga lite mat till bror min:)

Saknar er

Kom just på hur mycket jag saknar dom här två underbaringarna.. syster sjunger och systersonen dansar ! hehe man förstår att hon är mamma till han:D

image19

min kamera är verkligen inte det bästa..blir ju fläkar på bilden..

Avis..

Hey again!

Nyår blev inte direkt som jag planerade , det blev middag hos mig, maos bror, astou, mao och jag :) Det var jätte trevligt, och riktigt gott var också...sen efteråt skulle inte mandy ha fest, så det slutade med att vi gick till en av maos kompisar! Det var sådär inte så jätte kul..jag som trodde jag skulle få en glitter och glamour nyår:P , Och jag hade inte klänningen på mig, en annan gång..

Har varit i Sundsvall tills på fredan, åkte hem för att jobba.. firade brorsan som fyllde 11 också:) Han ska bo hos mig tils mami kommer hem från Senegal:) Åh vad avundsjuk jag är, både Astou , Samuel är i Senegal också..dom är på dop idag, och det är 38 grader varmt där..ja jag är rätt så deppig idag...

Nu ska jag ladda ner lite låtar :) skriver mer sen :!

RSS 2.0